Candeno kan være med til at optimere din jobsøgning

Candeno kan være med til at optimere din jobsøgning

25. januar 2021 0 Af admin

Hvis du har været i systemet længe, og føler, at du har prøvet alt for overhovedet at komme i betragtning til en jobsamtale, kan du sagtens være et sted, hvor du føler dig opgivende og ligegyldig i systemet.

Der er heldigvis hjælp at hente hos Candeno; Candeno er en jobsøgningsplatform, der hjælper dig med din jobsøgning. Du kan få rådgivning til din ansøgning og dit CV. Et værktøj, der hjælper dig med at udforme dit CV, så det tager sig overskueligt, tiltalende og professionelt ud. Og meget mere.

Byg dit eget CV

Byg et CV Online med Candeno og optimer din jobsøgningsproces. Det kan være svært at sidde med det helt selv, og mange opretter blot et dokument, hvor de laver en lang tidslinje over deres uddannelser og jobs gennem tiden. Men et CV er meget mere end det, og det er oftest dit CV, der er den afgørende faktor for, om en arbejdsgiver kigger videre på din ansøgning, hvilket naturligvis øger chancerne gevaldigt for at blive kaldt til en samtale.

Værktøj til formålet

Alene det første skridt med CV-værktøjet kan være en stor åbenbaring for dig. Med dette værktøj kan du vælge mellem forskellige layouts. Alene et layout kan være med til at inspirere dig til at lave et flot og betagende CV. Oftest skal du bare lige se det for dig først.

Der kan dukke helt nye idéer op, og du kan blive inspireret til at tilføje ekstra informationer om dig selv, der igen øger muligheden for jobsamtaler. Det smarte er, at du kan sidde og afprøve en masse forskellige muligheder, indtil du finder lige netop den, du føler passer til dig, din stil og din personlighed.

Overskuelighed

Med et CV handler det om at sælge dig selv på en overskuelig måde. Det sker let, når du sidder og er kreativ med de forskellige layouts. De er nemlig opstillet sådan, så alle informationerne er stillet logisk op. Og selvom der er mange informationer, er de lette at overskue og finde rundt i, på grund af layoutet som hjælp.

Små ikoner og symboler i værktøjet er også med til at skabe hurtigere afkodninger for læseren, og det kan være med til at give et indblik i en kreativ sjæl – dig – som afsender. Her har du altså mulighed for at afspejle din person, dine interesseområder og det, du brænder for, via visuelle udtryk, der fanger øjet og gør læseren nysgerrig på at lære dig bedre at kende.