Dogging fun – det bør du vide

Dogging fun – det bør du vide

17. marts 2020 Slået fra Af admin

Dogging fun er en af de feticher der virkelig, takket været internettet, har fået store ben at gå på. Hvad der engang var en lille hobbygruppe af hundeluftere i England der mødtes for at have uforpligtende og hemmelig sex når de var ude og gå tur med hundene har vokset sig til at være noget du kan finde i alle stater, kommuner og verdensdele. 

Internettet er i sandhed en kickstarter for lidt hemmelighedsfulde feticher, hvor anonymitet er i højsædet. 

Jeg er interesseret – hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du går med tanker om at mødes i offentligheden for at have uforpligtende sex med fremmed, så er det et par ting du bør vide og overveje før du kaster dig ud i det. 

At finde partnere og steder at gøre det er utroligt nemt. På diverse forummer findes der alt fra interaktive kort med gode spots og råd, til chatfunktioner hvor du kan finde ligesindet i samme områder som dig selv. 

Disse sider har oftest også reglementer og kræver at du er medlem før du rigtigt kan se hvad der foregår – noget der også øger anonymiteten og sikkerheden i det – der er nemlig en del mennesker på disse sider som ikke har lyst til at blive taget med bukserne nede af deres ægtefælle eller partner. 

Dogging og loven – må jeg godt?

Du må teknisk set godt, hvis du følger reglerne. Selvom der ikke er nogle regler direkte henvendt til dogging, så er der regler om blufærdighed og krænkelse af offentlig pli som du alligevel bør kende – i værste fald, altså hvis det går helt og aldeles galt, så kan du ende med at skulle brumme den i op til fire år. Ikke just det du havde forestillet dig da du takkede ja til \’sjov og ballade på stranden\’.

Du finder de to love herunder, læs dem grundigt og hav dem i baghovedet før du gør noget du fortryder.

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Læs på sexidetfri.dk meget mere om hvordan du bedst tilgår din fetich eller brug det til at møde ligesindet mennesker online.