En tredjedel af dit liv tilbringes i sengen

En tredjedel af dit liv tilbringes i sengen

28. oktober 2021 Slået fra Af admin

Annonce

Ens seng er et vigtigt inventar til boligen. Igennem et helt liv, bruger den gennemsnitlige person 26 år af sit liv på at sove. Det er rigtig lang tid. Udover det, så bruges der yderligere 7 år bare på at lægge i sin seng og prøve på at falde i søvn! Det er 33 år af ens liv man tilbringer i sin seng så.

Man burde ikke gå på kompromis

Ofte kan sengen være stedet hvor man vælger at gå på kompromis med kvalitet for at få en billig pris. Dog er dette ikke stedet man har lyst til at spare. Udover at man tilbringer hele 33 år i sengen i gennemsnit, så skal sengen gerne være et sted man kan slappe fuldstændigt af efter en muligvis hård dag. 

Men som teknologien og menneskeheden udvikler sig, så skal mennesker gerne snart leve over 100 år, og så er det altså ikke værd at have ondt i ryggen måske fra man er 30 år, bare fordi at man er gået på kompromis med kvalitet af sin seng.

Hvis man har en sporty tilgang til livet, så kan der måske være nogle sportsskader gemt i kroppen, som igen styrker argumentet for en ordentlig seng. Det kunne være der var behov for at være løftet lidt mere i overkroppen end i underkroppen, eller omvendt. Det kunne også være at man bare gerne ville blive lidt længere i sengen en god lørdag morgen hvor børnene sover længe. Slappe af med en god bog og nyde stilheden, men det føles lidt akavet at sidde i sengen med en krum ryg imod sengegærdet. 

En elevationsseng kunne være svaret på problemerne.

Uendelige muligheder

En elevationsseng kan både give det nødvendige ryglæn til når bogen hives frem eller der bliver serveret morgenmad på sengen. Eller det kunne give en løftet forstuvet fod efter en uheldig fodboldkamp. Eller det kunne også være at ryggen bare generelt trængte lidt til at være løftet i nattens løb. 

Alle disse ting, og mere til, kan løses af en elevationsseng. Da madrassen kan både hæves og sænkes, deraf navnet, så medfølger der mange muligheder med købet af en elevationsseng. 

Det er noget dyrere end en normal seng oftest er, men kvaliteten kan så også mærkes. Hvis man vil gøre sig selv en tjeneste og putte lidt finesse på de 33 år af ens liv, så burde man få fat i en elevationsseng.