Find den rette pejs til dit hjem

Find den rette pejs til dit hjem

20. januar 2021 0 Af admin

Når du ombygger dit hjem, skaber du dig muligheden for at tilføje nye detaljer, som kan skabe glæde for hele familien. Midt under et ombygnings projekt er én fantastisk mulighed at indbygge en biopejs, som dermed bliver en naturlig og integreret del af dit hjem.

Udover at se flot ud vil en biopejs også give dig varme og hygge i dit hjem, som der nemt kan tændes op for på kolde dage. Biopejs indbygning betyder simpelthen at du får varme, flot design og naturlig implementering i én løsning. Hos Bio-pejs kan du finde mange forskellige typer af biopejse, som har forskelligt design og funktioner. Læs med her og lær mere om hvad Bio-pejs kan tilbyde dig, eller gå ind på deres hjemmeside Biopejs indbygning og se udvalget. 

En biopejs har mange muligheder

Bioepejse fås i mange forskellige designs: De kan fås til at skabe forbindelse mellem to rum, eller de kan blot bygges ind i væggen til et enkelt rum. Vælger du at forbinde to rum har Bio-pej en lang række tunnelpejse, som giver dig god mulighed for et flot design i to forbundne rum. Hvis du blot ønsker det i et rum kan Bio-pejs tilbyde en indbygget biopejs med bagplade, således den kun kan ses i et rum, men så den samtidig ikke stikker ud fra væggen, men er en integreret del af designet i rummet. 

Vejledning når du skal vælge din biopejs

Bio-pejs står klar til at vejlede dig når du skal vælge en biopejs. Du kan enten vælge at få nyopført en væg, som pejsen indbygges i, eller du kan vælge at bygge den ind i en eksisterende væg. Du skal blot have styr på målene til indbygning, altså bredde, højde og dybde, så du kan få indsat den rette biopejs. 

Varme når du har behov for det

En biopejs giver dig fuld kontrol, så du hurtigt og nemt kan tænde op for varmen og hyggen, når du har behov for det. Det er ikke som ved gamle, traditionelle pejse, hvor du skal ligge brænde ind og vente på optændningen. I stedet skal du blot sætte dig ned og tænde for dinn fjernbetjening, og du vil have et hyggeligt og varmt hjem på ingen tid. Du kan endda tilkøbe ekstra funktioner til din biopejs, så du blandt andet kan justere varmen, flammens størrelse og hvor stor en del af pejsen der skal tændes. 

Læs også Derfor skal du vælge biopejs og biobrændstof om Bio-pejs.dk til indbygning hos piaskogberg.dk.