Guide: Den perfekte måltidskasse

Guide: Den perfekte måltidskasse

13. november 2020 0 Af admin

Halkær Ådal måltidskasser

Kort sagt fokuserer Halkær ådal på, at lave almindelig mad til almindelige mennesker. Der er tale om frosne færdigretter, hvor du som forbruger ikke behøver at gå på kompromis med hverken smag, næringsværdi, duft eller konsistens.

Du kan være sikker på, at der ikke er blevet camoufleret med tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere af nogen art.

Hos Halkær Ådal ønsker de, at kunne lægge stor vægt på alle deres produkter og måltidskasser, og netop derfor har de kun tre forskellige at vælge imellem. Tilgengæld betyder dette også for dig, at kvaliteten er helt i top.

Pensionistkassen

Pensionisstkassen er den første mulighed. Denne måltidskasse er lavet til dig, som er på jagt efter en måltidskasse hvor det er muligt for dig, at få både lækre og velsmagende klassiske retter til 2 uger frem.

Her finder du blandt andet retter som; gode hakkebøffer med bløde løg, letkrydrede frikadeller, forloren hare med bacon og en helt igennem fantastisk brun sovs. I takt med sæsonen vil du også finde jordskokkesuppe og andre skønne sæsonsupper.

I denne kasse er der blevet lagt vægt på, at maden både skal være letkrydret og varieret. Det skal være nemt at tygge og hermed også skånsomt for tænderne. 

Halkærkassen

Halkærkassen er den ideelle løsning til dig, der er super glad for de velsmagende, sunde og klassiske retter som eksempelvis boller i karry, velkrydrede frikadeller, hakkebøf med bløde løg og dertil helt igennem veltilsmagte saucer.

I denne måltidskasse vil du få en lækker og varieret kost, der blander de retter du kender i forvejen, med en række af nye retter, som du kan blive præsenteret for. Halkær Ådal finder blandt andet inspiration fra det thailandske og indiske køkken.

Alle retterne bliver naturligvis produceret fra bunden, og med omtanke på, at alle skal kunne spise selv de stærkere retter.

Vegetarkassen

Her finder du kassen til dig der enten allerede er vegetar, eller som ønsker at prøve kræfter med en ny livsstil. Det er en livsstil, som i den grad har et højt fokus på de grønne aspekter, som bæredygtighed og dyrenes velfærd. 

I vegetarkassen fra Halkær Ådal vil du få leveret færdigretter, som altid vil være lavet på friske og økologiske råvarer.

Ligeledes kan du være sikker på, at komme til at finde ny inspiration til grønne retter, og samtidig finde smage, som du derved kan gøre brug af i din egen madlavning. Du vil blandt andet få serveret danske klassikere, som hjemmelavede gulerodsdeller med glaserede rødbeder.