Guide: Sådan sparer du mest plads i hjemmet

Guide: Sådan sparer du mest plads i hjemmet

7. september 2020 Slået fra Af admin

Hvis du ønsker at udnytte pladsen i dit hjem, så kan en seng med opbevaring være løsningen. At bo organiseret, og vide hvor ens ting er, kan skabe en ro, og det kan nemt klares med en seng, som kan indeholde opbevaring.

Hvis pladsen i dit hjem er træng, og du måske bor på meget lidt plads – eller bare har rigtig mange ting, som du ønsker at holde styr på så kan en Seng med opbevaring være en rigtig god idé at kigge sig om efter. 

En seng til enhver smag

Måske bor du i en delelejlighed, og derfor har du kun et værelse at gøre godt med, så er det en god idé med en seng, som kan indeholde opbevaring. Du kan både opbevare ekstra sengetøj, sko, håndklæder, tøj, overtøj og andre ting, som egentlig bare tager rigtig meget plads uden at man lige tænker over det i det daglige. 

En normal seng, som ikke kan indeholde opbevaring tager faktisk rigtig meget plads, og man kan jo ligeså godt udnytte pladsen, så ens hjem – hvad end man bor på et værelse eller bare ønsker at organisere og udnytte sin plads bedre, kommer til at syne større. Hvis man investerer i en seng med opbevaring, så kan man faktisk spare klædeskabet væk, som jo tager rigtig meget plads. Har du nogensinde overvejet hvor meget mere luft og plads der ville være i dit hjem, hvis du ikke havde en form for tøjopbevaring eller garderobeskab stående fremme. Det er altså rigtig smart, hvis man kan opbevare sit tøj under sengen, og på den måde får din seng også en multifunktion, og vil fungere som både seng og garderobeskab. Det er altså rigtig smart. 

Sengene kommer i forskellige størrelser:

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

Du kan altså få en seng med opbevaring i tre forskellige størrelser, så du kan være sikker på, at finde en seng, som passer til netop dine behov og din boligs størrelse. Alle sengene kommer med enten en stor skuffe, to mindre skuffer eller fire små skuffer, og det rigtig smarte er, at du har mulighed for at udbygge sengen, så du kan udnytte opbevaringspladsen mest muligt. 

Sengene findes også i et hav af materialer, designs og farver. Du kan vælge alt lige fra senge, som er fremstilliet af træ – til senge som består af stof og læder. Fælles for alle sengene er at de er stilrene, og der findes noget for enhver stil.