Når du har det godt, har din baby det godt!

Når du har det godt, har din baby det godt!

28. januar 2020 Slået fra Af admin

Når du har det godt, har din baby det godt

Du er gravid og din krop er på overarbejde. Heldigvis har din krop helt styr på, hvad den skal. Den er lavet til at skabe liv. Der vokser et lille menneske i dig og der er allerede nu ved at blive skabt en særlig forbindelse mellem dig og dit barn. Når du har det godt, har dit lille barn det godt.

Du har sikkert både brugt tid og penge på barnevogn, bleer og babytøj. Du har sørget for, at alt er klar til det lille liv, der snart er i dine arme. Men hvad med dig selv og din krop? Husker du også at tage dig af dig selv?

Nu er det tid til at tage dig lidt af dig selv. 

Hvorfor er det en god idé, at vælge gravidmassage?

Når du er gravid, har du både ansvar for dig selv og dit ufødte lille barn. Derfor er det en god idé, at passe på dig selv og din krop med gravidmassage.

Graviditetsmassage er massage med fokus på de dele af kroppen, som er ekstra belastet under en graviditet. Du vil opleve ro, berøring og fokus og vil føle en forbundethed med dit ufødte barn.

Hvad kan graviditetsmassage gavne?

Hvis du vælger gravidmassage, vælger du en blid behandling, som fremmer velvære og skaber forbindelse mellem krop og sind. Gravidmassage kan derudover også hjælpe på de fysiske udfordringer, som din krop kan opleve under en graviditet.

  • Søvnproblemer

Mange gravide oplever (specielt i sidste trimester) søvnproblemer. Det kan både skyldes tanker om alt det, der venter og kroppens forandringer og tyngden fra barnet, som på dette tidspunkt har vokset sig stort og tungt.

  • Ømme ben og fødder

De fleste gravide kender til ømme ben og fødder. Den ekstra vægt, er med til at skabe ømhed og ben og fødder mangler lidt kærlig omsorg.

  • Smerter i lænden

Som gravid kommer man tit til at lave en skævvridning i lænden, for at kompensere for den ekstra vægt foran. Det kan give smerter, som kan dulmes med massage.

  • Spændinger i ryg og overkrop

Ligesom ben og fødder, er også ryggen udsat for en ekstra belastning, som kræver en ekstra omsorg.

  • Uro og ængstelighed

Ligesom kroppen gennemgår en masse store forandringer, gør sind og følelser et også. Usikkerhed omkring den nye rolle, babyen og livet der venter efter graviditeten, kan være med til at skabe tankemylder.

Fokus på dig og dit barn

Hvis det var din lille baby, der havde brug for lidt ekstra omsorg og en massage, ville du sikkert ikke tøve et øjeblik med at bestille en tid og lindre smerte eller overbelastning. Når din lille baby græder, trøster du den med kærtegn og kærlige ord. 

Sådan er det med gravidmassage – men her er der primært fokus på dig. Når du har ondt, kan det lindre. Når du er anspændt, kan det løsne dig op. Når du er urolig, kan det hjælpe dig med at finde ro. Alt dette er med til at forberede dig på at blive mor.

Til gavn for dig og for dit barn. Fordi din lille baby allerede er afhængig af dig.