Nu behøver du ikke længere kun at drømme om et Rolex-ur!

Nu behøver du ikke længere kun at drømme om et Rolex-ur!

15. januar 2021 0 Af admin

Tænk på et valgfrit urmærke. jeg tør næsten garantere, at du tænkte på Rolex – har jeg ret?

Man behøver ikke engang at være den mindste smule ur-entusiastisk, før man har lagt mærke til et af de smukke, evigt klassiske Rolex-ur, som har taget (ur)verden med storm.

Rolex til en pris, du kan betale?!

Har du også sukket efter et Rolex-ur og samtidig altid været klar over, at det aldrig – som i aldrig nogensinde – ville blive en realitet for dig at eje et af disse vidundere, fordi priserne overstiger langt over flere måneders løn? 

Nu kan din drøm blive til virkelighed! Ja, jeg ved det – det lyder for godt til at være sandt, ikke? Den er altså god nok. Chronocollective.dk har sat sig for at gøre Rolex og andre af de smukke, men helt uoverskueligt dyre urmærker, tilgængelige for den gængse befolkning. Og hvordan det, tænker du så… 
Jo, hos Chronocollective.dk har man gjort en god forretning ud af at sælge brugte mærkeure til fordelagtige priser.

Lyder det som en meget mistænkelig og snusket annonce på Den Blå Avis, der sælger en hel kollektion af dyre uge fra en privat adresse? Den slags behøver du slet ikke at bekymre dig om her. Hos Chronocollective.dk er der tale om en organiseret og ikke mindst kvalificeret handel med troværdige eksperter, der hjælper dig igennem, hvad end du er ude på at sælge eller købe et ur. 

Chronocollective.dk

Chronocollective.dk er altså ikke kun for dig, der ønsker at købe dit første eksklusive ur. Du kan til og med også sælge det Rolex-ur, du arvede, men som du desværre må sande, at du aldrig får brugt, og som nu ligger og samler støv i skuffen, imens du ærgrer dig over hele den formue, der er låst fast i den skuffe, men som du alligevel ikke tør skille dig af med af frygt for at lave en dårlig og underbetalt handel. 
Også her står Chronocollective.dk klar til at hjælpe dig, så du med ro i sindet kan sende dit engang elskede ur videre til en ny ejermand, der længe har sukket efter at eje noget så eksklusivt.

Er du blevet nysgerrig på at gøre en god handel den ene eller den anden vej? Tjek hjemmesiden ud på følgende link og tag første skridt ind i den store urverden, som med garanti vil sikre dig mange misundelige blikke, når du kan pifte dit outfit op med et smukt ur: rolex submariner.