Ny bolig? Få hjælp til indretningen

Ny bolig? Få hjælp til indretningen

6. september 2020 Slået fra Af admin

Lad mig starte med at slå det fast: Jeg er ikke boligekspert. Faktisk er jeg ikke ekspert i noget som helst, der har at gøre med stil og skiftende modetendenser.

TIl gengæld er jeg stor fan af lette og langtidsholdbare løsninger. Og det gælder også på boligfronten.

Nu sagde jeg lige, at jeg ikke er en boligekspert. Og det står jeg ved: Det er jeg ikke. Men gennem de tre årtier, jeg har kredset rundt om solen, har jeg dog alligevel fået æren af at flytte frem og tilbage en hel hel del gange efterhånden (tak til det københavnske ustablie boligmarked for dén lærdom og erfaring), ligesom jeg har brugt en hel del timer på at stirre på min egen boligindretning en aften eller to eller tre, hvor der bare ikke lige var så meget andet at lave, og intet bød sig til på Netflix.

Så et eller andet ved jeg da.

Og det skal du have glæde af!

Derfor får du her mine tre simple tricks til at gøre boligen en tand hyggeligere, rarere og mere behagelig at opholde sig i – lynhurtigt. Så fortvivl ikke, hvis du netop har fået en ny bolig, og synes, det virker uoverskueligt at få det til at ligne et hjem.

For her kommer mine tre helt random, men ikke desto mindre gode (synes jeg selv) råd til dig:

Svaret er grønt

Jeg er en crazy plant lady – lad sandheden komme på bordet. Så derfor kan jeg ikke lave en guide om boligindretning, uden at propagandere for planter. Masser af planter! Et hjem uden planter er ikke et hjem. Omvendt vil din bolig lynhurtigt komme til at stråle af liv og sjæl, hvis bare du sætter et par planter i vindueskarmene eller endda får hængt et par planter op i ophæng. Velkommen hjem!

Keep it simple, stupid

Du er lige flyttet, og det første , du tænker på, er sikkert at købe nyt. Købe mere. Købe større. Købe andet! 

Men stop.

Nej.

Det behøver du ikke. Se det som en mulighed for at starte en mere minimalistisk og ren stil op. Det giver ro. Både i sindet og i pengepungen. Less is more.

Vær dig

Mit sidste ekspertråd: Vær dig selv. Jo jo, du kan da godt prøve at købe sådan et boligmagasin, og det er fint at kigge på pinterest for inspiration. Men i sidste ende er det DIT hjem. Og DIN indretning.

besøg denne side for mere inspiration