Rejs billigt på fire forskellige måder

Rejs billigt på fire forskellige måder

4. december 2020 0 Af admin

Er du på udkig efter den næste rejse, men synes du, det er en stor udskrivning i økonomien, så er der heldigvis masser af råd til, hvordan ferien kan strikkes sammen, så den matcher ethvert budget. 

jeresferie.dk er din hjælpende hånd i den sammenhæng. Her kan du finde gode idéer, indspiration og råd til, hvordan du kan få en ferie på budget. Det behøver nemlig ikke være mere, end du gør det til. Vi har samlet en række idéer til, hvordan du kan få en oplevelsesværdig men samtidig økonomisk fornuftig ferie. 

Rejs rundt i Danmark 

En god måde at spare penge på er ved at rejse rundt i vores eget, ganske danske og meget smukke land. Der er masser af oplevelser og seværdige steder i Danmark, som du med garanti ikke har oplevet endnu. Her kan du komme forholdsvis billigt rundt, hvis du eksempelvis booker lidt udenfor sæson eller hvis du ikke bor helt centralt de steder, du tager hen. Danmark har en masse smuk natur, sjove forlystelser og oplevelser for både store og små. 

Byt hjem 

Ligesom der findes en masse steder, hvor du kan leje og udleje både boliger og biler, så findes der også platforme, hvor du kan bytte. Hvis du skal på ferie kan du med fordel bytte bolig, så du låner en bolig på din feriedestination, og så låner du din egen bolig ud. Det er en enorm smart og farvorabel måde at rejse på, og samtidig med det så sparer du naturligvis en del penge. Når du bor privat får du en helt anden oplevelse, end når du bor på hotel. Ferien bliver simpelthen en anden, hvor du har en en lejlighed eller et hus til rådighed, og når du har det, har du også mulighed for at lave mad hjemme, som også er en af de faktorer der gør, at du kan holde økonomien nede på ferien. 

Find gratis oplevelser

Mange steder er der gratis oplevelser at hente, så gør dig selv den tjeneste at undersøg, hvad du kan opleve uden at tage pengepungen frem. Flere storbyer tilbyder gratis, guidede gåture rundt i byen, hvor en guide tager dig gennem de mange seværdigheder, der er, uden du skal betale. Efterfølgende kan du så give guiden drikkepenge, hvis du synes, oplevelsen har været god. Det er ofte en rigtig god måde at opleve byen på, da de ture kommer rundt om en masse seværdigheder men samtidig også uden den helt store turistbyrde, som du ofte oplever, hvis du tager en af de velkendte hop on hop off busser, der findes mange steder. Ligeledes er der mange steder, der har gratis entré på museer på en bestemt dag, og det gælder også i udlandet. Ligesom du som studerende eller pensionist kan spare mange penge, hvis du undersøger hvilke steder, der tilbyder rabatter. 

Rejs udenfor sæson

En anden faktor er, at du kan rejse lidt udenfor sæson. Hvis du er fleksibel på dine rejsedatoer, kan du spare en del penge. Undgå vinterferie og sommerferie i højsæsonen, hvis muligt, så kan du ofte få meget mere for pengene.