To måder at få hurtige penge på i coronakrisen

To måder at få hurtige penge på i coronakrisen

7. april 2020 Slået fra Af admin

Mange mennesker bliver desværre bedt om at enten gå ned i tid eller gå helt hjem på danske arbejdspladser i tiden. Coronavirussen har sat sit mærke i mange brancher og specielt i servicebranchen oplever man store fald i kunder.

Mange hotel- og oplevelsesudbydere oplever nedgange på imellem 90 til 100% og ser sig derfor nød til at opsige medarbejdere, selvom det er det sidste de har lyst til. Men hvad gør man så som tidligere ansat, hvis man pludseligt står uden en fast indkomst? 

For mange kan det virke enormt stressende at skulle til at finde et nyt job, i en tid hvor der ikke er mange der søger. For andre er det mest stressende det faktum at de får en del sværere ved at betale deres regninger. 

Hvis du tænker dig om og handler smart, så kan coronatiden både være en chance for at prøve noget nyt på jobmarkedet og ikke lige så økonomisk svært som det behøvede. Denne artikler tager fat i to gode måder du kan holde dig økonomisk ovenvande indtil du finder et nyt arbejde.

Du skal dog være klar over at ingen af disse to måder er langtidsholdbare, og du bør derfor aktivt søge et andet arbejde imens du venter på at krisetiden er ovre. 

Du kan optage et banklån for at klare dig igennem

Denne mulighed er der mange der tager. Det giver også virkelig god mening hvis du skal passe på din familie eller har udgifter som du bare skal betale. Der findes virkelig mange gode lån derude som kan passe til dine behov.

Hvis du er lidt mere økonomisk presset, så kan du overveje at optage et kviklån til at betale for dine udgifter. Her skal du dog være klar over at kviklån kommer med høje renter og derfor skal du kunne betale dem tilbage hurtigt for at undgå at betale meget mere tilbage end hvad du lånte.

Pantsæt eller sælg gamle ting

Hvis du er typen der går og samler lidt, så er det nu at du har chancen for at rydde ud. Ved at sælg macbook pro nu du alligevel har et par andre computere, kan du faktisk lave penge til et par måneder der. Ellers kan du overveje at sælge ud designermøbler eller andre ting af høj værdi som du kan få en skilling eller to for. 

Ved at pantsætte ting har du også muligheden for at købe det tilbage på sigt.