Tre gode grunde til at bo Islands brygge

Tre gode grunde til at bo Islands brygge

6. september 2021 Slået fra Af admin

Dette indhold er sponsoreret

Islands brygge er for mange ikke deres topprioritet, når de prøver at finde bolig i København. Det er på trods af, at bryggen faktisk har rigtig meget at byde på. Desværre så har denne bydel fået et lidt dårligt image, de sidste par år, men det er uden grund, for hvis man spørger mange af dem der bor der, så kunne de ikke forestille sig at bo et andet sted. Så hvis du lige nu står og leder efter en lejlighed i København, så lej bolig på Islands Brygge. Bydelen har nemlig rigtig meget at byde på, og vi har samlet tre gode grunde til at bo på Islands brygge.

Vandet

De fleste som har prøvet at bo en sommer i en større by vil sige, at det de savner allermest om sommeren er vand. Det kan nemlig hurtig bliver meget indelukket i større by, når vejret er godt. København er så heldig, at byen faktisk ligger ud til vandet, og Islands brygge er en af de bydele, som ligger lige ude ved vandet. Om sommeren så trækker deres havnebad rigtig mange københavnere til sig, som leder efter en lille pause fra varmen i byen. Hvis man bor på bryggen så er det altid nemt at tage ned til havnebadet. De har endda også en vinterbadeklub, som man kan melde sig ind i, hvis man bare ikke kan få nok af at bade.

II Buco

Mange tror at Islands brygge bare er et kedeligt område fyldt med beboelsesejendomme og ikke så meget andet. Men det er faktisk ikke sandt. Der er nemlig mange super lækre cafeer. Så man behøver faktisk ikke tage ind til indre København for at få en god kaffe og en croissant. En af de rigtig gode cafeer, som kan findes på bryggen er II Buco, som siges at lave helt fantastiske croissanter. 

Amager Fælled

Hvis man er en af de mennesker, som nogle gange godt kan få nok af alle de mennesker og al den støj, som man bare ikke kommer uden om i større byer, så kan det være rigtig rart at have et sted, hvor man kan komme ud i naturen. Her er Islands Brygge det perfekte sted at bo, da det ligger meget tæt på Amager Fælled, som er et større naturskønt område. Der er masser af stier, som man både kan bruge til at gå en lang tur, men man kan også sagtens løbe en rigtig fin tur her.